Škola vaření:
Po skvělé zkušenosti z minulých let se opět těšíme na vaření s VÁMI :-)
Termín:
Termín je dle dohody a počtu účastníků. Nevyhlašujeme žádný pevný termín - vše záleží na potávce.
Jsme připraveni i na termín mimo víkend.
Počet účastníků je min. 3 osoby, max. 5 osob.
Pátek: příjezd, možnost večeře, seznámení s obsahem a rozvrhem vaření na sobotu a neděli, založení a krátká příprava na pokrmy, které se budou vařit v sobotu.
Sobota: snídaně, zbožíznalství, vaření a příprava oběda, odpoledne pauza na procházku, opět vaření a příprava na večerní menu, na které lze pozvat i svůj protějšek, prostírání, ukázka míchání nápojů, které si každý může připravit v domácím baru
neděle: snídaně, dopolední vaření s přípravou na pozdní oběd a moučník
Kurs zahrnuje zbožíznalství, přípravu, prostírání, vaření, podávání pokrmů a mnoho kulinářských triků, které v kuchařkách nenajdete.
Počet osob je max. 6 na jeden kurs. Je možné vzít sebou jednu osobu, která se může účastnit snídaní, samozřejmě příjezdové večeře a pak slavnostního menu v sobotu, které sami uvaříte. Další program si musí partneři zajistit sami mimo prostory restaurace.
Cena kursu je: 6.400,- Kč na osobu a obsahuje:
Ubytování pro jednu osobu (účastníka kursu) na dvě noci, snídaně, nápoje v sobotu a v neděli, míchání nápojů, celkem min. 10 hodin vaření (což se ale prvděpodobně prodlouží,neboť v kuchyni se nedá končit na povel) a následnou konzumaci svých výtvorů, zaručeny jsou kvalitní suroviny.
Kompletní obsah kursu zašleme zájemcům mailem, na programu je cca 8 kompletních pokrmů, skládajících se z předkrmů, polévek, hlavních jídel i moučníků. Nebudou se nudit začátečníci ani pokročilí kuchaři.
Lze domluvit individuální termíny kursů i mimo víkendy.
Kursy vede Martin Hančl, který působil např. jako šéfkuchař hotelu Esplanade***** Praha a Esplanade**** Apartments Špindlerův Mlýn, šéfkuchař v restauraci Bohemia v Bonnu, nyní i jako člen Gastro Teamu ČR pod záštitou firmy Nowaco.